Kategorier
Annorstädes

Väddö gårdsmejeri

Detta är överkurs kan man säga – att fika på ett mejeri, ute i skärgården är kanske att ta i. Sommartid är det dock lätt hänt eftersom man ändå (ibland) råkar vara i trakten. Det är alltså i Roslagen, ute på Väddö, som Väddö gårdsmejeri ligger. Det ser ut som en helt normal villa, med en parkeringsplats och liten trädgård att sitta i.

Väddö gårdsmejeri

Caféet har öppet måndag-lördag klockan 10-15.

Det vore väl konstigt om man inte åt ostkakan på ett sådant ställe. Som bilden visar så är det en ganska enkel affär. Som smålänning och van tillverkare av egen ostkaka så kan man ju alltid ha synpunkter, men det kanske blir väl mycket fokus på ostkakan. Ostkakan är god kan man dock säga.

Väddö gårdsmejeri

Sittningen i trädgården är acceptabel. Lite nära bilparkeringen och lite mycket lekplats.

Väddö gårdsmejeri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s