Kategorier
Annorstädes

Karins stallcafé

Det är helt klart orättvist att Karins stallcafé i Österbybruk inte varit omskrivet här tidigare. Stället är värt ett besök för sin lustiga profil (konst och hantverk ihop med fika). Caféet ligger precis vid herrgården och går inte att missa.

Karins stallcafé

Det är inte rättvist att jag skulle bedöma ställets övriga verksamhet då jag inte alls är i rätt målgrupp. Hantverk i denna stil är inte i min smak, men kanske det kan passa någon annan?

tingel

Det bjuds inte på finlir, utan mer gediget och en synnerligen ”opretto” sittning. Det mesta av fikat verkar göras på plats och det är ju precis det man är ute efter.

Karins stallcafé

Utbudet har alltid varit tillräckligt stort för att man ska hitta sin bit. Det är prisvärt och det finns egentligen inget alls att anmärka på. Det är ett bra betyg.

Karins stallcafé

Det är såklart inget latte-hak. Udda (och då menar vi udda) koppar och väl uppvärmd brygg är det som gäller.

Karins stallcafé

Smörgåsar har varit utmärkta de gånger vi provat. Vi saknar konstigt nog erfarenhet  av det söta, men vi får se till att åtgärda detta. Jag lovar att besöka Karin lite oftare från och med nu.

2 svar på ”Karins stallcafé”

Karins pajer, som hon lagar själv, är också att rekommendera, om man önskar något ännu mer matigt. Hon serverar pajbit tillsammans med sallad, egenrörd dressing och egenbakat bröd.

Testa även Doktorsvillan i Lövstabruk! och gärna fiken Anderssons (bästa kaffebrödet) och Adas (fin trädgård och fina rum) i Östhammar.

Ursäkta! fiket med, i mitt tycke, bästa kaffebrödet i Östhammar heter Björkmans och ingenting annat.
En informativ och trevlig sida ”gofika”, lovar att kontrollera namn bättre om jag skriver igen!/Gunilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s