Kategorier
Uppsalatrakten

Nibble gård

Det är lättsamt äventyr att åka hit – det är inte helt enkelt att hitta här ute på landet, trots karta och kartläsare. Vägskyltningen på vischan har ibland samma kvalité som asfalten. En fin sommardag är det i alla fall en färd genom odlade åkrar som är trevlig. Det ligger aningen söder om Enköping, kanske 2 mil eller så.
�ker
Väl framme så ser man en liten trädgård med några bord och stolar.
Nibble gård

På innergården finns en liten stuga där de säljer lokalt producerade varor (som saft). De säljer även det typiska utbudet av gårdsproducerade varor. Har man varit runt lite i Uppland så känner man igen allt: sylt från Månkarbo, korv från Glad gris, etc. Det går läsa mer på deras egen webbplats.
Nibble gård butiken

Det finns även en liten cafédel. Allt verkar hembakt, bra. Det är mycket billigt; paj och kaffe kostade 34 kronor. Det finns även lite lunchpajer, smörgåsar och liknande. Dagens test var av morotskaka och toscapaj.
Morotspaj, tosca

Morotskakan rekommenderades av några andra kunder på väg ut. Den var bra. Toscan bedömdes vara ordinär (är den inte oftast det?).
Morotspaj

Personalen var trevlig, som de brukar vara på ställen som denna. Utesittningen är helt ok. Jag skulle inte tycka det var värt resan för att komma hit och fika inomhus. För mig är Nibble ett rent sommarställe.

En dag som denna, när solen riktigt gassade, så var resan dit halva upplevelsen.
Solros

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s