Kategorier
Uppsalatrakten

Tidlös på Krusenberg

Efter en lång blogg-paus så kommer här lite nytt. Ska ni hinna fika på detta ställe – kallat Tidlös – under 2008 är det mer än bråttom. De håller öppet denna vecka, dvs juli ut. Vi hittade detta café av ”misstag” kan man säga, genom att åka förbi av en slump.
Krusenberg

Caféet är en liten detalj i en mer normal inredningsbutik. Det är ett aningen udda läge, i trädgårdsmästarbostaden nedanför Krusenbergs herrgård. Med bil är det bara en kort utflykt från Uppsala. Man tar gamla stockholmsvägen (255:an) mot Sigtuna och åker i runt 15 kilometer.

Krusenberg

Sittningen är dock så bra som det går att få – mitt i parken, mellan herrgården och Mälaren.

Krusenberg

Fikat är enkelt och inköpt från annan bagare. Annika som driver butiken sa att hon planerar ha öppet längre nästa sommar och då ordna med större/bättre utbud. Just nu är det enkelt kaffe med lite vete och några sötare bitar.

Krusenberg

Det är en fin park, en bra utflykt om vädret är bra, och man kan passa på att köpa jordgubbar hos Fredrikslund på vägen hit. Sittningen är fin-fin och vi kommer gärna igen i 2009 om fikat får ett litet lyft.

Krusenberg

Ett svar på ”Tidlös på Krusenberg”

Var på ”weekend” på Krusberga i lördags (090425) och såg att caféet lblivit förvandlat till en inredningsbutik med många fina saker. Jag köpte en stor svart lykta, en svart minispegel, ljus och en snygg ”amforavas” och jag tyckte att priserna var billigare än i liknande butiker i Stockholm. Rekommenderas om man har vägarna förbi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s